• Svježe
Nova certificirana zamjenska standardna zamjena prednjeg parkirnog svjetla na vozačevoj strani, prikladna za model 2003.

Nova certificirana zamjenska standardna zamjena prednjeg parkirnog svjetla na vozačevoj strani, prikladna za model 2003.

HRK 201.50
Roba
Dostupno je narudžbi

S ozbiljnom i nepokolebljivom predanošću da kupcima pružimo široku paletu visokokvalitetnih rezervnih komponenti, opreme i rezervnih dijelova za popravak i dodatnu opremu njihovih automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo novi certificirani standardni komplet za zamjenu prednjeg parkirnog svjetla na vozačevoj strani, bočnom dijelu odbojnika, modelima kupea. Dizajniran je za zamjenu postojećeg sklopa bočnog parkirnog svjetla. Odgovara vašem izdanju od 2003-2007. Provjerite je li prikladan za vaše vozilo. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Nova certificirana zamjenska standardna zamjena prednjeg parkirnog svjetla na vozačevoj strani, pogodna za bočnu stranu branika od 2003.do 2007. godine, kupe model, izrađena je od termoplastike od A-liste. Udovoljava svim saveznim standardima sigurnosti na cestama. Za ugradnju nije potrebno bušenje. Za instalaciju nisu potrebne izmjene. Izravna zamjena za vaš automobil. Isti oblik i funkcija izvornog proizvođača. Jamstvo : 5 godina, ograničeno. Upoznajte se s velikim izborom dijelova dostupnih za vaše vozilo.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji